Президенту Кучме Л. Д

Хто ти там грамотний великий?
Великї лапті плів давно,
Не знав коли лишень піднести
Під ніс главі,яке "лайно".
 І скільки ж треба будо думать,
 Який закінчувати вуз?
 Щоб проявити таке чудо-
 Принести в Раду такий груз.
Усім керівникам плетуть в нас лапті,
Від завидку й безсилля чуть не вмруть.
Поїли б всіх,хто в люди трохи вийшов,
Розтерли б в порошок ,щоб в лапті взуть.
 Будь мужнім,сила хай не покидає,
 Ти президент ,ти гордість наших днїв,
 Спасибі ,що тримаєшся на троні,
 За мир спасибі,та за птахів спів,
Не лайтесь Ви ,як лає пес кота.
Не кидайтесь безглуздо камінцями,
Та полюбіть цю землю  без кінця -
Засипану усю в війну сльозами.
 Хай буде мир в усьому світі
 Завжди кругом квітнуть сади,
 У кожній хаті,сміються діти
 Та їхні хай живуть батьки.
Живіть та смійтесь,веселіться,
Яке чудове навкруг життя.
О земле рідна,яке це щастя,
Щоб в мирі була -кожна сім,я.


Рецензии