Я Люблю тебе без слiз

Я Люблю тебе без сліз
І без пристрасної муки…
Вічність й мить ми разом скрізь,
І не знаємо розлуки…

Я Люблю тебе як є,
Як від Бога, як до серця…
Виграє в тобі Земне,
Крутить Небо веретенця…

Я Люблю усе в тобі –
Погляд, мову, рухи, звички…
Все в тобі від Чистоти,
Від вогню легкого свічки…

Я Люблю тебе без сліз…
У сльозах марніє Доля…
Вічність й мить ми разом скрізь,
Поєднавшись у Любові…

21.07.2015


Рецензии