Ти дуже часто промовляeш нi

Ти дуже часто промовляєш «ні»
Ти дуже часто знаєш наперед
Свій кревний досвід сили і борні
Ти наче дьоготь підливаєш в мед

Ти дуже часто визначаєш Суть
За помилками пройдених Доріг
Роздратування й несусвітню лють
Ти підсипаєш до гарячих слів

Ти дуже часто відчуваєш біль
Не дозволяєш увійти в Любов
Ти проживаєш вічний свій двобій
Ти переможений собою знов

21.07.2015


Рецензии