Син минем бэхет кошым!

Ничэ еллар сине генэ котэм.
Ялгыз йорим, hаман, уйланып.
Бик еракта йоргэн юлларым, гел.
Эмма, яшим сине сагынып.

   Син кояшым, минем,
   Бэхет кошым!
   Кунлем сина гына               
   Тарта, жанашым...

Чибэркэем, иркэм, асыл кошым,
Бердэн-берем минем, йолдызым...
Вакыт утэ, яшьлегебез китэ
Э йорэгем сине генэ котэ...

   Син кояшым минем,
   Бэхет кошым!
   Кунлем сина гына
   Тарта, жанашым...

Матур коннэр килер, мин ышанам.
Йолдызларнын ин яктысы, безнеке!
Без очрашырбыз, шуны бел, жаным.
Син минеке, иркэм! Мин синеке!


Рецензии