Вiдважна пташина

Маленька пташка серед хмар
Летить відважно проти вітру.
Хоч в неї не поцілив дар,
Та не бажа вона згоріти
В пекельнім полум'ї страждань.
В юрбі нездар, в руках бандитів.
Серед розпусти і бажань
Тій пташці нічого робити.

Тому відвагу всю, зібравши,
Летить вона, не здаючись.
Щоб із добром, разом, обнявшись,
Життя прожить не боючись.

Летить вона без сна та їжі -
В небесну даль, через блакить.
Щоб не звернуть на роздоріжжі
Й мету свою не загубить,
Вона наліво не зверне
Й направо вітром не знести.
Похмурі хмари обмине
Й мету зуміє зберегти.

І прилетить вона в той край,
Де буде добре, де приймуть.
Вона досягне свого, знай!
І там її не заклюють.


Рецензии
Добридень! Це значить Ваша пташина дуже гарну душу має.
Іі судьба до милого зве. Вона його дуже кохає.
Або вона ще милого знайде!
Іі до нього щей
відвага приведе.
Дуже файно!
http://www.stihi.ru/2015/02/04/1668

http://www.stihi.ru/2015/01/28/1961

Валерий Справедливый   22.07.2015 19:34     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.