Коли посеред ночi сонце встане

Коли посеред ночі сонце встане
І вже не буде діять горизонт.
Тоді моя любов як лід розтане.
Водою стане наш любовний фронт.

Коли пташина проміняє свою волю
На насолоду в клітці, не літа.
Тоді лише повірю в нашу долю
І в те, яка нікчемна простота.

Коли на сніг впаде краплина крові
І стане він багряним молоком.
Я потягнусь найперш лише до скроні
Бо звідти ллється біль швидким струмком.

Коли впаде на землю, справді, зірка
Й зітре нас в пил чи може в порошок.
Мені тоді не буде більше гірко,
Бо доля піднесе усім урок.


Рецензии