Живи лиш так - як ти хотiв

Між хвилями нових емоцій
Та ще не згаслих почуттів,
Не відкладай життя на потім.
Живи лиш так - як ти хотів.

Не піддавайся на спокуси,
Але й не завжди відмовляй.
Життя одного разу вкусить,
А потім вразить. Ти це знай.

Життя одного разу вдарить,
А після - втішить, поцілує.
Хоча воно нас часто сварить,
Та цінний досвід нам дарує.

Тебе не мусить зупиняти
Смугаста зебра, що в житті.
Спіши її розфарбувати
В яскраві фарби золоті.

Між хвилями нових емоцій
Та ще не згаслих почуттів,
Не зупиняйсь на першім кроці
Й живи лиш так - як ти хотів!


Рецензии