Польовий букет

З любов'ю зібраний букет
Із різних трав, немов весільний.
Є білий, жовтий, фіолет.
Є навіть синій та вугільний.

Там сяють гарно колоски
Та віють ніжні аромати
Й не вистачить мені рядків,
Щоб всю красу вам передати.

Цей літній польовий букет
Чарівний як краса дівоча.
Яку художник чи поет
Відобразить собі захоче.

Він щось гарненьке, неземне
Відлуння літнього балету.
Й прекрасне літо не мине,
Поки цвіте краса букету.


Рецензии