Подрузi

До зустрічі з тобою я не знала,
Що зможу так колись комусь відкритись.
Для мене найріднішою ти стала.
З тобою неможливо зажуритись.

З тобою мені зручно та спокійно,
Бо відчуваю серцем - ти чудова!
Я часто згадую...я згадую постійно,
Як нещодавно їздили до Львова.

Я згадую найпершу нашу зустріч.
І як ми за дурниці вибачались.
Як ми ішли роки оці пліч-о-пліч,
Хоч іноді і рідко зустрічались.

Мені допомагала ти збагнути
Те, що для мене було незнайомим.
Мені допомагала ти відчути
Себе в чужому місті - наче вдома.

Згадати я без посмішки не можу
На дискотеці танці аж до ранку.
Хоча з тобою зовсім ми не схожі
Та говорити ми могли аж до світанку.

В житті моєму спогади яскраві
Майже усі пов'язані з тобою.
Я думаю, що будуть ще цікаві
Пригоди спільні, де поринем з головою.

Ще стільки місць, де можна побувати
Та стільки справ, що треба нам зробити.
Речей, через які переживати,
Й чудес, які потрібно нам відкрити.

Я рада, що одного дня з тобою
Звела нас доля й почали дружити.
І зізнаюсь я щиро, із душею -
Тебе просто не можна не любити.


Рецензии