Тiнню я пройду повз тебе...

Тінню я пройду повз тебе,
Нечутно, не залишаючи слідів.
Нічим не нагадаю я про себе,
Наче ніколи ти мене і не зустрів.

Торкнуся ніжно тільки я твоєй руки,
Але відчуєш ти лиш дотик вітру,
Не потурбую я твої думки -
Нехай залишиться для тебе небо світлим.

Не стану я завадою на твоїй дорозі,
Лиш сумно посміхнусь, побачивши тебе,
Не зупинюся, як колись, я на твоїм порозі,
Не нагадає про мене ніщо й ніде..


Рецензии