Ольга Токарева - The limping fate...

The limping fate...

He lost his unbelieving  in to love:
Trying to grasp the other sacraments,
Forgot “Maria” – tender name above,
And other best events.

The blood was flowing down the spikes:
If he could go back  in crazy days,
To those dreams with colored pleasant strikes,
And other new events.

But no more believing into dreams,
No waiting for a talking any parrots
To bring him fun with girl at Paradise.

The limping fate and nowhere thoughts:
To solve for him the riddles of existence
Will not be any chance.

             * * *

http://my.mail.ru/community/zadumka/5BC4A930652AFA04.html 

Ольга Токарева - Хрома судьба...

Он проиграл в неверии в любовь:
Постичь, пытаясь таинства иные,
Забыл про имя нежное «Мария» -
Увяли розы вновь.

Стекая по шипам, струится кровь:
Вернуться бы ему в те дни шальные,
Там были сны, загадочно-цветные,
И трепетная новь.

Теперь уже пират не верит в чудо,
Не ждёт, чтоб говорящий попугай
Накликал с милой рай.

Хрома судьба, и мысль из ниоткуда:
Все разрешить загадки бытия,
Не сможем - ты и я.

Коллаж Сергея Семёнова


Рецензии