Стр1мголов з1рвався в1тер

Стрімголов зірвався вітер,
           Застогнали аж шибки.
Воду вилив з білих відер,
           Прані долі рушники!

Чи сказився? Навіжений!
           З вишні падають бубки.
Тільки що, ще був блаженний,
           Чом стаєш ти на дибки?!

Все тобі щось не-до-шмиги,
           Сколошматились думки.
Наполохалися квіти,
           Вмовкли злякані пташки!

Що воно таке, не знаю,
           Де береться в тобі лють?!
Все ж тебе завжди чекаю,
           Просто лагіднішим будь!!!


Рецензии