Про лося

В час перерви, біля школи
             підлітків зібралось коло,
розповідь веде Микола:
                - Нещодавно довелося:
я зустрів у лісі лося.
                Сталося зненацька так... -
З несподіванки волосся
                на "макітрі" піднялося,
з переляку я закляк.
            Думав, що підходить крах...
...Тільки в лося був свій шлях...
                Звір на мене і не глянув,
поміж соснами "розтанув";
               величезний - просто жах!
...Зблизька я побачив лося! -
             Слава Богу(!) - обійшлося.


Рецензии