Дети... укр

Діти.


Діти - це вічний скарб життя,
За ради їх ми в змозі руйнувати,
Бо тільки це є істинність життя,
Що наш Всевишній, за життя, для нас вбачає.

Всі діти на віка у серці посідають,
І кожного в думках ми до душі вбираєм,
Бо діти це життя, що з кожним поколінням
Продовжують віка із лона материнського до нового дитя.

Не треба вагатися, вагітність це чудово,
Бо материнство у жінок - є дар від Бога,
Кохайте покоління, що за життя подарували,
Та в їх житті плекайте, надію у дітей своїх вбачати.


Рецензии