Я -укра нець

Я НАРОДИВСЯ Й ЗРІС  НА  УКРАЇНІ,
І ТАК  ЛЮБЛЮ   ЇЇ   Я   КОЛОРИТ,
ЦІ НЕПОВТОРНІ   КРАЄВИДИ   ЦІННІ
І  НІЖНОЇ   ПРИРОДИ     ОКСАМИТ.

СВОЇМ ПИШАЮСЬ   УКРАЇНСЬКИМ  КРАЄМ,
ЦВІТІННЯМ РІДНИХ, ВЕСНЯНИХ  САДІВ,
ЩО  АЖ  ДУША ВІД  ЩАСТЯ  ЗАВМИРАЄ,
ЩО ТУТ  ЖИВУ, НА  ЦІЙ   ЗЕМЛІ ДІДІВ.

І ЖОВТИЙ  ЛАН  РОДЮЧОЇ   ПШЕНИЦІ,
ІЗ   ТІСТА  ЗАПАШНОГО     КОРОВАЙ
ВОДА ЦІЛЮЩА, В МАМИ ІЗ   КРИНИЦІ,
БО УКРАЇНА -НАШ  КВІТУЧИЙ   КРАЙ.

А УКРАЇНЦІ, В ВИШИТИХ    СОРОЧКАХ.
ПОМОЛОДІЛІ,  НАЧЕ   МАКІВ    ЦВІТ,
ДІВЧАТКА Й МОЛОДИЦІ  У   ВІНОЧКАХ,
МОЇЙ ЧЕРКАЩИНІ ПЕРЕДАЮТЬ ПРИВІТ.

А ЩАСТЯ,   ДЛЯ    МОЄЇ      УКРАЇНИ,
ХАЙ   СТЕЛЕТЬСЯ  ПІД НОГИ РУШНИКАМИ,
І  Я  ДЛЯ  НЕЇ   СВІЙ  НЕ  ПОЖАЛІЮ,
ЦЕЙ, ВИШИТИЙ  РУШНИК,РУКАМИ  МАМИ!!!

22 ЛИПНЯ 2015Р.


Рецензии