Молодость... укр

Молодість.


За хвилину спокою, віддають роки,
За життя без ризику, щастя позичають,
Незалежність погляду, пізнають віка,
Відчайдушність дій в поглядах людських.

Найкращі у житті роки, коли відвагою сповиті,
Коли майбутнє у руці, немов пташки в в ’язниці,
Ця відчайдушність дій, роками молодими звита,
Бо тільки у роки малі, без страху робимо й турботи.

Ми дякуємо молодим рокам за вчинки у романтиці сповиті,
За перші відчуття любові та кращі його миті,
Як миті кожні пригадати, у пам ’яті вони тривалі,
Бо тільки в молодих бажання жити, та кольори в житті яскраві.


Рецензии