Пад пылам...

Кастрычнiк. Празрыстыя, чыстыя далi.
Дапiта былога вiно.
I тое, пра што мы калicьцi гадалi,
мiнулым завецца даўно.

Уславiм з табою мiнулага старасць,
i цiшу яго i грамы
пад пылам забытай, разбiтай гiтары,
дзе тройчы разбiтыя мы...


Рецензии