Як жывеш ты...

Як жывеш ты, старонка мая?
Люд стракатый ля вёсак, сяліб?
Ля балот, хмызьнякоў, каля лустак ральля,
У мурах ад прывід гарадзкіх.

Адна міласьць ліецца ад неба,
Адна любасьць ідзе ад жыцьця:
На турботах сваіх да кавалачка хлеба,
Каб ўзрасьціць дарагое дзіця.
30.05.15.


Рецензии