Вас болей не малю

Шчасцю ўслед праклёну не пашлю.
Захінуся ўсмешкаю ад болю.
Вось і ўсё. Вас болей не няволю.
Вось і ўсё. Вас болей не малю.
Проста страшна стала ў гэты міг,
што і я кагосьці ашукала,
бо ў другіх – так светла Вас шукала,
так любіла горка… у другіх.

***
Щастю вслід прокльону не пошлю.
Захищуся усміхом від болю.
Ось і все. Вас більше не неволю.
Ось і все. Вас більше не молю.
Просто страшно стало якось враз,
Що і я когось-то ошукала:
Бо у інших - тільки Вас шукала,
Так любила гірко в інших - Вас...
(Переклала українською Тетяна
Яковенко з Вінниці)


Рецензии