Чорна троянда. Ебру та Мурат

Їхнє кохання незбагненне
Воно палке й таке вогненне....
Вони без згоди одружились,
Та вже й дітьми обзавелись.
Ебру Мурата так кохала...
Мурат Ебру обожнював.
І їхня зірка так сіяла,
Доки Мурат в воду не впав.
Закінчилося їхнє щастя
На черзі в них лише ненастя.
Тепер Ебру вже стане сильна.
До ворогів вже буде пильна.
Тепер кохання неземне
Буде нести одне лиш серце.
Адже Муратове нажаль,
Уже не буде більше биться.

Вірш написаний на тему серіалу "Чорна троянда"
Автор: Яновська Ірина


Рецензии