Я щаслива

Ти муркочеш ніжно на вушко
і тримаєш міцно в долонях
мої стегна і дивишся в вічі...
кров шалено пульсує у скронях.
ми злилися в палкому екстазі -
ти, цілуєш, стискаєш, голубиш...
Я щаслива... Шумлять верболози,
навіть зорі нам заздрять на разі.


Рецензии