Заволокло дощами небо

Заволокло дощами небо,
          Не грає сонцем білий день.
Кому потрібне твоє кредо,
          Коли не чуєш ти пісень?!

Коли туман тобі на очі,
          Не гріє думка а пече!
Самотність ремствує щоночі,
          Та неціловане плече!

Коли душа твоя нуртує,
          Вмостився в серці гострий біль!
Печаль і з закутків пантрує,
          Вуста на смак не мед а сіль!

Та чи ж усе оце вартує,
          Щоб щастя линуло повз нас?!
Кохання сумнівом мандрує…
          А доля ж з’єднувала нас!!!


Рецензии