На цвинтарi

Прийшов ти в гості, любий сину.
Прошу, посидь, схили чоло.
Серед негожих днів осінних,
Потрібно слів твоє тепло.

Ну що ж, налий собі чарчину
Й мені постав, хай вип'є хтось..
З тобою теж перепочину.
Давай згадаем що збулось.

Давай думками поговорим,
І розкажи про рідних все.
Який ти гарний і бадьорий.
Біжить он донька, щось несе.

О, квіти та іще троянди...
О боже, кралечка яка!
На голові великі банти,
Худенька дуже та струнка.

Поставили... Ну що ж, із богом!
Живим – життя! І вам, і вам.
Бажаю щастя всім земного.
Ваш любий татко й дід Іван.

Владимир Ольховой. 21 Июля 2015.


Рецензии
Гарні роздуми, дуже сподобались...
Щоб написати укріїнську "І" в заголовку, переведи на англійську мову і там знайди букву "І", вона буде відображатися і не буде пропусків.

Лида Скрипка   29.07.2015 11:32     Заявить о нарушении
Дякую за підсказку

Владимир Ольховой   29.07.2015 11:55   Заявить о нарушении