Минають роки

Минає час, минають дні і роки,
І все стає інакшим навкруги.
По іншому сприймаємо ми світ.
Душа все менше рветься у політ.

З роками ми втрачаєм смак життя.
Живем неначе все уже скінчилось.
Не помічаємо довкола скільки щастя
І думаєм - воно нам лиш наснилось.

А жити треба кожен день, немов останній,
Радіти кожному моменту у житті.
І не чекать, коли настане час прощання,
Бо надто пізно буде вже тоді.

20.07.2015


Рецензии