Успамiны

Калі ласка, спыніце зiму.
Не дае яна мне спакою...
Я хачу на хвілінку адну
Апынуцца ўлетку з табою.

Я хачу адчуваць цяпло,
Каб дурманіў мяне пах кветак...
І як улетку, даўным даўно,
Ты, каханне спазнаўшы падлетак,
Шмат рамонкаў мне ў рукі паклаў,
І глаза ў глаза мы глядзелі
Успамінам, што снежань забраў
Разам з тым, што мы так хацелі...

Калі ласка, спыніце зіму,
Што забрала мае ўспаміны.
Я хачу на хвілінку адну
Аднавіць таго шчасця гадзіны...

Як смяялісь да слёз з табой,
Як хаваліся мы ад дажджу...
Зноў прашу, згубіўшы спакой:
"Калі ласка, спыніце зіму..."


Рецензии