Iз-за обрiю...

1з-за обрію... до лісу
                теплий вітерець летів...
На галявину спустився
                і деревам розповів:
- Там така страшенна злива,
                блискавИці, грім гуде...
Так що... все оте, можливо,
                і до вас іще прийдЕ. -
...Щось береза шепотіла,
                ясен щось пробуркотів...
Вітерець розправив крила,
                та і далі полетів.

День мина без потрясіння;
                вже ялина мирно спить...
Ні хмаринки - небо синє...
                Лиш осика ще тремтить.


Рецензии