Згадка про кохання

Я ЛЕЖУ В ТРАВІ,ДИВЛЮСЬ НА НЕБО,
ХМАРИ   ПРОПЛИВАЮТЬ      УГОРІ,
ЗНОВУ  ВКОТРЕ  ЗГАДУЮ ПРО ТЕБЕ
ПОРЯД   КОСЯТЬ   СІНО   КОСАРІ.

ПОДУМКИ      МИЛУЮСЯ     ТОБОЮ,
ЗГАДУЮЧИ  СТАН   ДІВОЧИЙ  ТВІЙ,
І  ПУШОК  НАД  ВЕРХНЬОЮ  ГУБОЮ
Й  ДОВГІ  ЩІТОЧКИ  ШИРОКИХ ВІЙ.

Я ДИВИВСЬ В ТВОЇ ЦИГАНСЬКІ ОЧІ,
НІЖНО   ТВОЇ  ПЛЕЧІ    ОБІЙМАВ,
ТИ  ЗЛЯКАЛАСЬ, ЧИ  НЕ ЗАХОТІЛА,
ЩОБ НА ВСЕ ЖИТТЯ, ТВОЇМ Я СТАВ.

ХОЧ ОДИН ЛИШ РАЗ МИ ЦІЛУВАЛИСЬ,
ЗАЛИШИВСЯ   ПРИСМАК  НА  ГУБАХ,
СПОГАДИ  РАПТОВО    ОБІРВАЛИСЬ
ЗАКРИЧАВ В ТРАВІ ТРИВОЖНО ПТАХ.

20 ЛИПНЯ 2015р.


Рецензии