Шлях до перемоги

Боже, що діється тут на землі?
Йдуть на Донбасі запеклі бої.
«Гради» стріляють та бомби летять
Хочуть країну враженьки здолать.
Ні, не надасться цього їм зробити,
Ворогам, нелюдям вже нас не вбити.
Ми наче сталь загартована в огні,
Їм не зламати в нас  духа до волі.
Будемо к Господу щиро взивати,
Будемо разом на захист ставати:
Хто з автоматом у бій  поспішає,
Хто з молитвами до бою рушає.
Разом ми сила, спаси, Боже, власно,
І захисти наших воїнів вчасно.
Зброю надай їм Свою  надусиль:
Віру, надію, любов і зусиль.
Віру й довіру у Слово Твоє,
Дух Твій Святий нехай сил їм дає.
Бо тільки Ти та  з Тобою вони
Мають здолати всі вежі брехні.
Ті, що весь час будував сатана,
Їм перемога потрібна одна.
Цю перемогу Христос нам здолав,
Він Свою Кров для очищення дав.
Кров’ю Христа окропи всіх бійців,
Щоб  повернулись живими в кінці.
Щоб ні один не потрапив у полон,
І не знімав свій спасіння шолом.
Вірю, що зійде в країні зоря,
Буде як пісня, дівоча краса,
Людям на радість багата земля,
Для Бога родюча, Україна моя!
            *************


Рецензии