Чим провинилась перед вами Украина?

Чим провинилась перед вами Україна?
Що ви до нас, "брати", прийшли з війною?
Тим, що ми інші? Тим, що ми єдині?
Лише за це ховаємо героїв?

Лише за це в країні стільки крові?
На материнські сльози вам начхати?
Радієте, коли страждають вдови?
За що, ви нас приїхали вбивати?

У нас достатньо зрадників при владі.
Та ви, "свідомі", лізете нам в душу.
Да як ви можете винити нас у зраді,
Коли ви чути нас не вмієте, а "слушать"?!

Ми всі - хохли, бандерівці, фашисти!
І українців навіть не існує!
То відчепіться вже від нас, рашисти!
Над вами цар! Над нами Бог панує!

Настане день і прийде перемога.
Чоловіки повернуться в родини.
Немає сили вищої за Бога!
Як є незламна наша Україна!


Рецензии