Darixiram

Yene burudu semani gara bludlar,
Yene kulek pencereni sitdetle doydu.
Yene goyden yagan soyuq yagiwlar,
Ele bil halima bu gece guldu.

Kulek xow sesini getirdi mene,
Cekdirdi min zulum verdi min ezab.
Bu gece tenhayam men sensiz yene
Soyle urek dozer bu derdlere tab?

Uzune hesretem gor nece muddet,
Yene soyug otag, resmin elimde.
Sizladir qelbimi menim bu hesret,
Sozum guruyub galir yene dlimde.

Getdin gefleten duwunmedin sen
Indi senli xeyallardi yanimda qalan.
Bu yagiwli havada hec duwunursen?
"Goresen hardadir sevdiyim Orxan"


Рецензии