***

В мене є маленький братик
Дуже я його люблю
Кожен день після уроків
Швидко я додому йду.

Як побаче він мене
Плескає в долоні
Я радію, зву його
Він іде до мене.

Я казки йому читаю
І показую картинки
Він уважно мене слуха
І кива голівкой.

Братик мій маленький
Краще всіх на світі
Ще він не розмовляє
Але все розуміє.


Рецензии