Без названия

Бог в сердцах перерезал бытия артерии.
God has rashly cut all the existence arteries.

Кровью смыло Христа заржавелые гвозди.
Blood has washed away Christ’s rusty nails from world.

Бич прижался к тёплой ещё батарее
Whip has cuddled up to a still heated battery

И взмолился: «Спаси хоть себя, Осподи!»
And has prayed so much: «Just save yourself, Oh Lord!». 


Рецензии