я чомусь Така

повзу гадюкою,
ховаю очі..вони якісь - сірі, блакитні..зелені
чому мене Ти Боже зробив МАВКАЮ
і де?У степі - не у лісі.У лісі я б зховатися
змогла у листті, у траві..
Так чомусь дав мені Спрагу... та мариво їм
Кому Я потрібна _ Ось така повзуча


Рецензии