Дiвчина веселка, степова красуне

Дівчина веселка, степова красуне.
Розирнись навколо! Чи ж є місце суму?
Ти у лісі, квітко, ти в моєму царстві.
Співом птах казкових буду розважати.
Буду обіймати тебе кожним гіллям.
Буду цілувати твоє пасмо вітром.
В ноги простелюся килимом шовковим,
відберу тривоги, відберу і втому.
Закохайся в мене і приходь щоразу,
як тобі не сила буде стримати образу.
Я зітру ці сльози, подарую спокій.
Ти приходь, кохана, я чекаю й досі. 

6.06.15


Рецензии