Вкусът на устните

Откраднатото слънце с лятото се върна
под звуците на птичия оркесър.
Ти с горещите си длани ме прегърна
и ме получи като скъпоценна зестра.

С цвета на изгрева нощта се оцвети,
вместо звезди, искри се появиха във очите ти.
Сърцето ми от страст ще се взриви...
Вкуса на устните пред всичко препочитам...

28.04.2014 г.
(из излезлия през юни 2015 г. в София сборник с любовна лирика "От първо лице")


Рецензии