Бiжи, бо...

Коли застали нас – 
Як зойкала:
Ріднесенький, біжи! Біжи, бо вб'ють!

Я виплигнув в імлу.   
...І в хащі. 
Цаплений бузок, 
розсерджений зневір'ям,
хльостав мене п'ятірнями вологими,
та віти 
...дряпали до крові пику,
бо намагалися 
...вернути.

Захисти!!!
 
Я кинувся у яр, 
котився колобком, 
петляв, почувши матюки.
Під свист картечі...
   
Уйшов. 

А після 
...відходив, занурившися у стіг, 
і в напівсні,
тремтячи,
від холоду і щастя, згадував.   
Медвяне світло нашої любові.   
Та шльопання бузку.
   
...А по тепер, я вже не пам'ятаю чий
той присмак, що гірчить,
на розкривавлених губах, 
розтерзаних тобою, 
тією, 
в безрік,
в лихоманку,
...ніччю.


Рецензии
Чуттєво, Іцхак!
Дякую!
З повагою, Світлана.

Соловей Заочник   31.07.2015 23:19     Заявить о нарушении
петляв - спасибо
вуста - это у лучшей половины человечества.
Спасибо за правку.

Ицхак Скородинский   31.07.2015 12:57   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.