Вечорiе

Небо темне.. Вечорiє..
Мене милий серцем гріє..
Цвіт бузковий в ніздрі б'є..
Любий мій вже душу п'є..

Затремтіли мимо волі..
Літня ніч.. Обоє голі..
Губи в губи, солод, рай!
Він в мені..душі розмай!..

Очі в очі... В небо сходи!..
Мліє, пестить, соком сходить..
Небо в зорях золотих..
Буревій на мить притих..

Тільки губоньки шепочуть,
Що іще кохання хочуть!.
Трепет тіл.. Все до снаги..
Він торкається ноги..

Руки пестять перса пишні,
Мліють губи,-спілі вишні!..
Милий мій мене кохає,
Душу в щастя одягає!
17 07 2015 р
Вікторія Р


Рецензии