Немного не ру

Коли промінчик сонця падає на тебе
Ти лагідно всміхаєшся йому
Коли ідем з тобою просто неба
Ти сподіваєшся на те, що підійду

Ми не знайомі, ні. Нам просто по дорозі,
Але мовчим коли ідемо ми
Розходимося ми в легкій тривозі
Й думки одразу всі стають сумні.

Я не закохана, напевно. Ні!
Та все ж я пам'ятаю до дрібниць:
Твої вуста такі солодкі - неземні,
Немов нектар із свіжих полуниць.

Твоє волосся що підрізане до вух
Чудовий ніс і такі сильні руки
Твій голос, що лоскоче слух
І очі, в них же можна потонути.

Твої печаль, і радість, і біда,
Як і мої, завжди на видноколі
Та все ж дорогою йдеш ти і іду я
Ми мов приречені, не знатися ніколи...


Рецензии