Кохана та тюльпани, або Пiсня пiд дощем

1.    
Пробач, кохана, не було тюльпанів.
Я по тюльпани – містом, під дощем...
Ніяк тюльпанів не знайду, кохана.
Нема тюльпанів – є на серці щем...

Приспів
Я по тюльпани для милої, милої...
Ну, хоч би янгол скинув квіти із небес...
А дощик – хвилями, хвилями, хвилями...
Заради тебе я готовий до чудес...



2.
Кохана, як троянди пахнуть п’яно...
А може я троянд купити міг?
Та каже "ні" капризная кохана.
І знову по тюльпани я побіг...

Приспів
А дощик – хвилями, хвилями, хвилями...
Заради тебе я готовий до чудес...
Я по тюльпани для милої, милої...
Ну, хоч би янгол скинув квіти із небес...



3.
Тюльпанів пошук – з вечора до рана.
Я по тюльпани під дощем біжу.
Та на майбутнє я тобі, кохана,
під вікнами тюльпани посаджу...

Приспів
І дощик – хвилями, хвилями, хвилями.
А може справді квіти падають з небес.
Я по тюльпани для милої, милої.
Заради милої я здатний до чудес...


Рецензии
Отличная песня!Володя Ивасюк - светлая ему память! - мог бы написать на эти стихи замечательную музыку...
С благодарностью - Валерий

Валерий Стангрит-Жирнов 2   26.07.2015 18:31     Заявить о нарушении
Спасибо!
Когда пишу, всегда во мне подсказывает какая-то внутренняя мелодия,
какой-то внутренний ритм!

Миклош Форма   27.07.2015 08:11   Заявить о нарушении
А за ивасюка спасибо особеннон!

Миклош Форма   13.04.2016 21:56   Заявить о нарушении