Кохання у снi

Хризантеми в саду, на твоєму подвір’ї,
Хризантеми в саду розцвілись, як у сні.
Полюбила я їх, та повір, що я вірю,
Це осіннє кохання, подаруй ти мені.

Зграя птахів злетіла, попід хмари далеко,
Я сама захотіла, поцілунку в цю мить.
Та сьогодні чомусь я, стою одиноко ,
А в душі полюбила, що серденько щемить.

Ясне сонечко гріє, чути гомін з далека,
Виходжу на подвір’я, чути спів, солов’я,
Та не вірю очам я, що несе щось лелека,
Бо у сні закохалась така доля моя.

Щось серденько шепоче, в цю мить на світанку,
Про любов наспівав, соловей в унісон,
Що у вальсі кружляли, ми обоє у танку,
Коли очі відкрила, то був тільки сон.


Рецензии
Щиро дзякую... Який цудовный верш...Это если по-белорусски... А по русски...ЧУДЕСНО... Спасибо за удовольствие...Слава.

Слава Воронов   12.02.2016 23:05     Заявить о нарушении
Спасибо,Слава.

Владимир Олийнык   13.02.2016 12:37   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.