Горе

Полем покотилось горе,
Степом покотилось, небом...
Розлилося навкруги,завелося....
Нічкою понад річкою
Прогреміло горе. розпалило
Вибухи війни, навкруги...
Занепастило землю, вкрило
Пеленою диму, зброю
Узяли юнаки, ридали
Дівчата у воріт, розпочато
Війну за країну єдину, одну!
Полем покотилось горе,
Степом покотилось,небом...


Рецензии