Брати та сестри

Сестри та брати, друзів заміняють,
Й у скрутні часи, завжди виручають,
Це рідня в крові, ближче не буває,
Сестри та брати - щастя у душі!

Ви наша опора, та допомога в житті,
Наш сонечка промінчик щастя у душі,
Ви факт дитинства, світла та добра,
Й в продовж життя одні, бо близькі по рідні.


Рецензии