Ранок

Райдуга вродлива від роси мінливої,
Що по травці на ланах, рано вранці сипала,
Очі радісно плекає й до садів вітає,
На чудесні переливи в вічі повертає.

Ранок, щодня, разом починаємо,
Й до нового дня, кожного взиваємо,
Щоб з привітним настроєм вставати,
Та добра в житті кожному бажати.

Ранок, це проміжок між сном та бадьорістю,
Зранку, ми сили на довгий день маємо,
Настрій та мрії в надії плекаємо,
Й щастя в новому дні - наживаємо.


Рецензии