Не кажи менi про минуле

26:03:15

Не кажи менi про минуле,
Хай воно залишається в часі,
Хай годинник, від бігу похмурий,
Не спиняє й на мить свої шасі.

Я не хочу ті згадувать роки,
Ми не будем балакать про теє.
Моїх сліз блискавичні протоки
Замовчать над новою статтею.

Я не хочу читати про місто -
Що зруйновано, в кого стріляли.
Ще згадаю усі ті намиста,
Що ми поспіхом вдома лишали.

Я згадаю, що домом заклялась
Звати те або інше кодло.
Над статтями я сліз не лишаюсь,
Хоча замість "підступно" - "подло".

Ми змовчимо та будем про інше:
Про дороги, про небо похмуре,
Про знайомих та творчість Ніцше,
Про будь-що - тільки не про минуле.


Рецензии