Ти викрешуeш з серця Вогонь

Ти викрешуєш з серця Вогонь
Я у серці плекаю Свободу
Час і простір сплелися вінком
Увібравши торкань насолоду

Ти шукаєш співзвучність імен
Я вслухаюсь у ритми Пробуджень
Безкінечність пронизує Твердь
Чистотою Вселенських озвучень

Ти вдихаєш повітря Надій
Я зникаю у диханні Світу
Невагомість Доріг і подій
Проростає порталами Світла

16.07.2015


Рецензии