Пусте хвилювання

Таке хвилювання,
Мабуть, недаремно,-
Річниця остання
Похмура та темна…

Хай взимку ждуть очі
Досвітню ту зірку,
Бо довгі всі ночі
Несуть темінь гірку…

Тоді - поглинання
З померклістю світу…
Тепер – зоря рання
Вклоняється літу…

Небесність же - хмарна,
Постійно йдуть зливи,
Судомна негарна
Пора ця щаслива…

Адже вся квітуча
Природа, зелена…
На вежах та кручах
Чарівність шалена…

До чого ж сум’яття
Та марне чекання,-
Згорить вмить багаттям
Пусте хвилювання...
14.07.2015р.


Рецензии