***

Даруйте квiти ви жiнкам,
Красуням будь-якого вiку,
За те зерно добра ,що вам,
Вони ,жiнки, дають без лiку.
Даруйте квiти ви жiнкам
Вiд щиро люблячого серця,
То й вашим душам i рукам
Колись вiддячиться за все це.
Жiнки завжди були i Э--
Одвiчна святiсть, як причастя....
Хто серце жiнцi вiддаЭ,
Той знаЭ цiннiсть щастя.....


Рецензии