Душа

За допомогою душі, ми обдарованні чуттям,
Душа у тілі є, та й водночас її нема,
Душа - це дивна річ, однак вона жива,
До поки тіло є, у тілі є душа!

Душа, що грішить, помирає як душа,
Тоді лишається людина - оболонка,
За дій, що може нагрішити за життя,
Безсмертною залишиться у думках.

Та ця душа, помре у одного,
А інший з першим подихом надбає,
Та душу, поки це дитя не підросте,
У доброті та радості сплекає.

Душа жива і рани на душі живі,
Від дій людей, що шляхом кепським у житті пішли,
Та світло є і світло у житті,
Це віра в Бога й добрі справи взагалі.


Рецензии