Le pianist

Він пустив екзотичне коріння у моєму бажанні.
Такі витончені руки!
Його довгі пальці творять магію Яна Тірсена

Ця усмішка топить безсердечних жінок.
Я ж розпитую про політику (люблю французький акцент!)

Він скромно ховає пальці у кишені, а я уявляю все, що можна робити цими руками.

Молодість і самолюбство -  це все, що у нас є.

9.07.15


Рецензии