Почет знаниям наших предков... укр

Шана знанням наших предків.


Як наші предки жили у житті,
Без гаджеттів мільйонів та сіті,
Як спілкувалися у ті часи,
Й звістки про щось раптове відправляли?!

Вони були нас розумніші в тисячі,
Бо вміли виживати місяцями,
Без електричних приладів  у побутовому житті,
Що у сучасність нам заміняють наші руки.

Хто вміє по слідам впізнати кабана,
Хто зможе вогнище, без сірників роздути,
Хто знає чим запалення з поранення прибрати,
Та як часи по сонцю впізнавати?!

Якщо вважаєте, що все, то схаменіться,
Наші діди в житті, багато що уміли,
Не тільки як байки розповідати,
А ще й як у часи скрутні, Вам, виживати!

Вже нація лінива, бо голова - пуста,
Бо замінила світ з прогресом на життя!
Повинні ми минулого в батьків питати,
Та правила до виживання у житті вивчати!


Рецензии